În ultima perioadă se vorbește foarte mult despre alimentație, ce e bine să consumăm, când, cum și de ce. Este un pas excelent în educație dar din punct de vedere personal și profesional (sunt medic de familie), se vorbește mult prea puțin despre apă și importanța ei pentru întregul organism. Iată mai jos 30 de motive pentru care apa este atât de importantă pentru organism, din punctul de vedere al unui medic (dr. Fereydoon Batmanghelidj - Puterea miraculoasă a apei) la care subscriu cu toată … [Read more...]
De ce am ales un ionizator Chanson Miracle MAX
Am ales un ionizator de apă Chanson Miracle MAX pentru că: pot să beau apa alcalină ionizată oricând doresc am garanția că beau o apă filtrată, curată, fără toxice (clor, metale grele, bacterii, virusuri,etc.) o hidratare bună e primul pas către o stare de sănătate ideală toată familia are asigurată o apă de calitate nu mai am probleme cu PET-urile de proastă calitate nu mai cumpăr apă îmbuteliată deci fac fac ECONOMII la bugetul familiei folosesc apa alcalină ionizată la gătit, … [Read more...]
Apa alcalină ionizată superhidratează și detoxifică
Apa alcalină ionizată are mai multe beneficii decât orice altă apă îmbuteliată sau apă de la robinet. Iată cele mai importante dintre acestea: - pH-ul alcalin ajută la neutralizarea acidității din corp – rezultatul = un stil de viață echilibrat! - abundență de antioxidanți care vor anihila radicalii liberi periculoși - rezultatul = efect de întinerire! - capacitate de superhidratare și detoxifiere a celulelor datorită moleculelor mai mici de apă - rezultatul = efect de hidratare intens! - … [Read more...]
Apa alcalină ionizată și gătitul
Apa alcalină ionizată și gătitul Apa alcalină ionizată este bună pentru gătit, pentru a face ceai, cafea sau orice altă băutură. Poți experimenta un efect mai intens de la băuturile care conțin cofeină din cauza ratei de absorbție mai mare a apei ionizate Chanson. Pentru prepararea cafelei și a ceaiului, pentru supe, orez, paste, fasole și alte mâncăruri este indicat nivelul alcalin # 3 (pH 9.5) care este destul de puternic. Dacă este posibil, folosește o tigaie de gătit cu un strat … [Read more...]
Apă alcalină ionizată sau apă prin osmoză inversă
Apă alcalină ionizată sau apă prin osmoză inversă Osmoza inversă și distilarea elimină toate mineralele din apă lăsând apa moartă. Ionizarea apei concentrează mineralele alcaline importante pentru viață precum magneziul, calciul, sodiul și potasiul, după ce elimină toți contaminanții dăunători. Apa din osmoză inversă și distilare este acidă (pH = 5.5 - 6.5) și astfel contribuie la acidifierea dăunătoare a corpurilor noastre. Apa alcalină ionizată ajută să neutralizăm excesul de aciditate … [Read more...]