Apa alcalină ionizată are mai multe beneficii decât orice altă apă îmbuteliată sau apă de la robinet. Iată cele mai importante dintre acestea: - pH-ul alcalin ajută la neutralizarea acidității din corp – rezultatul = un stil de viață echilibrat! - abundență de antioxidanți care vor anihila radicalii liberi periculoși - rezultatul = efect de întinerire! - capacitate de superhidratare și detoxifiere a celulelor datorită moleculelor mai mici de apă - rezultatul = efect de hidratare intens! - … [Read more...]
Apa alcalină ionizată și gătitul
Apa alcalină ionizată și gătitul Apa alcalină ionizată este bună pentru gătit, pentru a face ceai, cafea sau orice altă băutură. Poți experimenta un efect mai intens de la băuturile care conțin cofeină din cauza ratei de absorbție mai mare a apei ionizate Chanson. Pentru prepararea cafelei și a ceaiului, pentru supe, orez, paste, fasole și alte mâncăruri este indicat nivelul alcalin # 3 (pH 9.5) care este destul de puternic. Dacă este posibil, folosește o tigaie de gătit cu un strat … [Read more...]
Apa alcalină ionizată și pietrele la rinichi
Apa alcalină ionizată și pietrele la rinichi Mai multe persoane care consumă apă alcalină ionizată m-au întrebat ce este cu depunerile albicioase de pe sticlele sau paharele de băut. Iată despre ce e vorba. Majoritatea proteinelor din alimente sunt combinații de sulf și fosfor. Atunci când proteina este metabolizată, rezultă acid sulfuric și acid fosforic, acizi care trebuie neutralizați de organism înainte de a fi eliminați în siguranță prin rinichi. Neutralizarea acizilor se face prin … [Read more...]