5 Beneficii ale apei alcaline ionizate Consumul a 3-4 litri de apă alcalină ionizată pe zi înseamnă o ultra-hidratare care îți va îmbunătăți modul de gândire și dispoziția. Iată cele 5 beneficii de top ale hidratării cu apă alcalină ionizată! 1. Energie! Atunci când suntem deshidratați în procent de doar 5 %, majoritatea dintre noi pierdem până la 25-30% din energie. După estimările generale, 90% dintre noi suntem deshidratați mai mult de 5%. Când a fost ultima dată când ai consumat … [Read more...]
Cum și de ce îmbătrânim?
Cum și de ce îmbătrânim? Studiile medicale au descoperit că odată ce îmbătrânim, pierdem și bicarbonatul din sânge. Bicarbonatul este ceea ce ne menține alcalinitatea sângelui. Noi, oamenii, suntem creați alcalini, dar funcțiile noastre sunt acide. Cu trecerea anilor, pierdem apă și săruri alcaline, adică ne deshidratăm încet dar sigur și devenim tot mai acizi. În 1996, dr. Lynda Frassetto de la Universitatea din San Francisco, California, a publicat o lucrare prin care explica și demonstra … [Read more...]
Știați că…
Știați că... - Un studiu de 6 ani, publicat în 2002 de Jurnalul American de Epidemiologie, a descoperit că persoanele care au consumat mai mult de 5 pahare de apă pe zi, au avut cu 41% mai mic riscul de infarct cardiac decât cei care în aceeași perioadă de studiu au consumat mai puțin de 2 pahare de apă pe zi. - Consumul a 5 pahare de apă pe zi scade riscul de cancer de colon cu 45%. - Consumul a 2 litri de apă zilnic scade riscul de cancer de sân cu 79%. - O scădere cu 5% a lichidelor … [Read more...]
Istoria ionizatorului de apă
Istoria ionizatorului de apă Apa alcalină este produsă de un ionizator de apă prin procesul de electroliză, atunci când apa de la robinet filtrată în prealabil este împărțită în apă alcalină și apă acidă. Ionizatorul de apă a apărut în Japonia, la începutul anilor 50 și primele experimente s-au efectuat pe plante și animale. Dezvoltarea ionizatoarelor de apă pe scară largă a fost preluată în 1954 de către câteva universități de agricultură din Japonia care au făcut studii despre efectele apei … [Read more...]
Laptele de nuci ideal la micul dejun
Lapte de nuci Vreau să îți prezint o rețetă de sezon, ideală pentru post, un lapte vegetal foarte gustos și alcalinizant - lapte de nuci. Că tot am trecut pe mere și nuci autohtone, îți voi spune cum să faci în casă un lapte deosebit, aromat și plăcut la gust. În primul rând ai nevoie de 1-2 mâini de miez de nucă proaspăt curățat, un blender puternic și un săculeț de strecurat. Să trecem la treabă! Pentru ca laptele să iasă foarte aromat și dulce, e indicat să lași miezul de nucă într-un bol … [Read more...]