Apa alcalină ionizată și gătitul Apa alcalină ionizată este bună pentru gătit, pentru a face ceai, cafea sau orice altă băutură. Poți experimenta un efect mai intens de la băuturile care conțin cofeină din cauza ratei de absorbție mai mare a apei ionizate Chanson. Pentru prepararea cafelei și a ceaiului, pentru supe, orez, paste, fasole și alte mâncăruri este indicat nivelul alcalin # 3 (pH 9.5) care este destul de puternic. Dacă este posibil, folosește o tigaie de gătit cu un strat … [Read more...]
Apă alcalină ionizată sau apă prin osmoză inversă
Apă alcalină ionizată sau apă prin osmoză inversă Osmoza inversă și distilarea elimină toate mineralele din apă lăsând apa moartă. Ionizarea apei concentrează mineralele alcaline importante pentru viață precum magneziul, calciul, sodiul și potasiul, după ce elimină toți contaminanții dăunători. Apa din osmoză inversă și distilare este acidă (pH = 5.5 - 6.5) și astfel contribuie la acidifierea dăunătoare a corpurilor noastre. Apa alcalină ionizată ajută să neutralizăm excesul de aciditate … [Read more...]
Cum și de ce îmbătrânim?
Cum și de ce îmbătrânim? Studiile medicale au descoperit că odată ce îmbătrânim, pierdem și bicarbonatul din sânge. Bicarbonatul este ceea ce ne menține alcalinitatea sângelui. Noi, oamenii, suntem creați alcalini, dar funcțiile noastre sunt acide. Cu trecerea anilor, pierdem apă și săruri alcaline, adică ne deshidratăm încet dar sigur și devenim tot mai acizi. În 1996, dr. Lynda Frassetto de la Universitatea din San Francisco, California, a publicat o lucrare prin care explica și demonstra … [Read more...]
Apa acidă – o minune
Apa acidă - o minune Pe parcursul a 6 ani, am testat și căutat ionizatoare care să producă o apă puternic acidă, cu pH mai mic de 5. Majoritatea oamenilor, inclusiv noi la început, auziserăm de avantajele extraordinare ale apei alcaline asupra organismului dar nu ne imaginam ce minuni poate să facă apa acidă produsă de ionizatoarele performante Chanson. Renumitul expert în ionizatoare de apă - Ronnie Ruiz - este cel care ne-a deschis ochii și ne-a îndemnat să privim apa acidă ca pe un beneficiu … [Read more...]
Știați că…
Știați că... - Un studiu de 6 ani, publicat în 2002 de Jurnalul American de Epidemiologie, a descoperit că persoanele care au consumat mai mult de 5 pahare de apă pe zi, au avut cu 41% mai mic riscul de infarct cardiac decât cei care în aceeași perioadă de studiu au consumat mai puțin de 2 pahare de apă pe zi. - Consumul a 5 pahare de apă pe zi scade riscul de cancer de colon cu 45%. - Consumul a 2 litri de apă zilnic scade riscul de cancer de sân cu 79%. - O scădere cu 5% a lichidelor … [Read more...]