Ionizatoare de apa

Ionizatoare de apa

  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Twitter
  • YouTube
  • Home
  • Shop
  • Ionizatoare de apa
    • Biontech BTM 101S
    • Chanson Miracle MAX ROYALE
    • Despre apa alcalină
    • Video
  • Trambulina Bellicon
    • De ce trambulina Bellicon
    • Trambulina Bellicon – Beneficii
    • Dimensiuni corzi
    • Cum să exersezi
    • Prețuri trambulina Bellicon
  • Blog
  • Contact
You are here: Home » Blog » Apa » Apa alcalină ionizată și gătitul

Apa alcalină ionizată și gătitul

Publicat pe July 24, 2014 de Ovidiu Bosancu Leave a Comment

apa alcalina si orezApa alcalină ionizată și gătitul

Apa alcalină ionizată este bună pentru gătit, pentru a face ceai, cafea sau orice altă băutură. Poți experimenta un efect mai intens de la băuturile care conțin cofeină din cauza ratei de absorbție mai mare a apei ionizate Chanson. Pentru prepararea cafelei și a ceaiului, pentru supe, orez, paste, fasole și alte mâncăruri este indicat nivelul alcalin # 3 (pH 9.5) care este destul de puternic. Dacă este posibil, folosește o tigaie de gătit cu un strat antiaderent, astfel încât apa să nu fie în contact direct cu metalul, pentru a nu-și pierde prea repede sarcina negativă. În aceste condiții, sarcina negativă se menține mai bine și pe perioada procesului de încălzire.
Pentru sucurile de fructe concentrate ar trebui să folosești apă alcalină. Aceasta va reduce din aciditate. Orice apă folosită la gătit va ajunge în corpul tău și de aceea ar trebui să fie apă alcalină ionizată.
De exemplu, apa alcalină folosită la gătitul orezului va neutraliza fosforul cu calciu înainte ca orezul să fie consumat. Astfel, cantitatea de acid fosforic din corpul tău care rezultă în urma metabolizării orezului gătit va fi mai scăzută datorită utilizării apei alcaline. În plus orezul tău va fi mai gustos!
Fierberea apei alcaline va avea ca rezultat scăderea valorii pH-ului său deoarece dioxidul de carbon din aer se va amesteca în apă rapid, sub influența căldurii. Chiar și așa, fierberea apei alcaline nu elimină mineralele alcaline. Acestea rămân în apă sub formă de carbonați. Beneficiul apei alcaline este de neutralizare a acizilor din corp. Chiar și în cazul fierberii apei alcaline, beneficiul de neutralizare a acizilor din organism rămâne prezent deoarece din punct de vedere chimic, acidul carbonic volatil este redus la apă prin eliminarea dioxidului de carbon prin procesul de respirație.
Consumul de apă alcalină ionizată te ajută și la evitarea stărilor de mahmureală. Mixul de whisky sau alte băuturi alcoolice și apă alcalină ionizată are un gust mai bun, e mai ușor băubil iar japonezii susțin că nu vei fi mahmur de la băuturi alcoolice amestecate cu apă alcalină ionizată.
Consumați zilnic apă alcalină ionizată minim 2 litri și folosiți-o cu încredere și la gătit! Este minunată!

Filed Under: Apa Tagged With: apa acida, apa alcalina chanson, apa alcalina ionizata, apa alcalina pret, apa energizata, apa filtrata, apa ionizata, apa kangen, apa pura, apa structurata, apa vie, ionizator apa, ionizator chanson miracle max, ionizator de apa chanson max

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Metatron România

Articole noi

  • Ce am invatat de la coreeni
  • Apa alcalina si hidrogenul molecular
  • De ce recomandă medicii apa
  • De ce am ales un ionizator Chanson Miracle MAX
  • Apa alcalină pentru copii și animale

Categorii

  • Alcalinizare (5)
  • Apa (30)
  • Mindset (3)
  • Trambulina (6)

Recomandăm cu încredere:

  • Suntalcalin.ro
  • Metatron România
  • Liviu Păsat
  • Lorand Soares Szasz
  • Ligia Pop

Ionizatoare de apa

Metatron România

Blog

  • Ce am invatat de la coreeni
  • Apa alcalina si hidrogenul molecular
  • De ce recomandă medicii apa
  • De ce am ales un ionizator Chanson Miracle MAX
  • Apa alcalină pentru copii și animale

Copyright © 2019 Quantum Life · Log in